L’AJUNTAMENT DE GELIDA TREBALLA EN EL PRODUCTE TURÍSTIC DEL MUNICIPI

Des de fa algunes setmanes, s’ha posat en marxa la maquinaria per abordar les bases d’un Producte Turístic per al nostre municipi.

L’Ajuntament de Gelida, amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha posat en contacte amb una empresa especialitzada a abordar aquesta temàtica i ha engegat el procés per a poder elaborar un pla estratègic per al municipi.

Amb els diferents mecanismes de participació i recerca s’estan avaluant les polítiques públiques, s’analitza la situació actual del turisme a Gelida, la identificació de les potencialitats, es valorarà la importància del punt de vista social, s’elaborarà un diagnòstic i es dissenyaran les estratègies més optimes per al municipi.

A través de qüestionaris, entrevistes i grups de discussió dels òrgans directament implicats en els temes de turisme del municipi, entitats, botiguers i restauradors… s’està recaptant la informació de cadascun dels grups, que després es plasmarà en unes conclusions.

Escoltem a l’informatiu de Gelida Amb Veu del dissabte 4 de març de 2017 al mateix Lluís Valls, Alcalde de Gelida, que ens explica en què consisteix aquest Producte.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.