PORTES OBERTES I PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ A LES ESCOLES DE GELIDA

Arriba el període de preinscripció pel curs 2017-18 i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gelida edita i reparteix, un any més, el Butlletí Educa amb tota la informació de l’oferta educativa del municipi.

El Butlletí Educa, s’està repartint per totes les cases, presenta les característiques essencials dels equipaments i els seus projectes educatius. Informant de les jornades de portes obertes dels sis centres educatius del municipi, que es faran del 6 al 13 de març.

Concretament, el dilluns 6 de març, de 5 a 7 de la tarda, portes obertes a l’IES Gelida amb visites guiades al centre i a totes les seves instal·lacions.

Les portes obertes a la llar d’infants municipal del Cérvol Blau serà el dimarts 7 de març, de 5 a 7 de la tarda.

L’Escola Montcau es podrà visitar el dimecres 8 de març, durant tot el dia, on es podrà fer una visita guiada durant l’activitat docent, en dos torns, a les 9 del matí i a les 5 de la tarda.

El mateix dimecres, 8 de març, es podrà fer la visita a l’Escola de Música, de Can Valls, situada al Parc de les Escoles Velles, en horari de 5 a 7 de la. Durant la jornada hi haurà visites guiades i Presentació del Projecte educatiu.

El divendres 10 de març es podrà visitar l’Escola de Les Fonts, amb visites guiades en tres torns, de 2/4 de 10 a 2/4 d’11 del matí, de 2/4 de 12 a 2/4 d’1 del migdia, i finalment, de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 de la tarda. A més, s’obre l’Escola de les Fonts a totes les famílies de ¾ de 5 de la tarda a 2/4 de 7.

Finalment, les portes obertes a la llar d’infants municipal del Montcauet serà el mateix divendres 10 de març, de 5 a 7 de la tarda.

El butlletí EDUCA, també inclou terminis de preinscripció i matrícula: el que afecta més alumnes és Educació Infantil i Primària, i ESO, que va del 23 de març al 4 d’abril. El de les llars d’Infants del 2 al 12 de maig. I finalment, el de l’EMMG del 18 al 25 de maig.

Diverses activitats complementen les jornades, en concret les xerrades que s’adrecen a les famílies que inicien l’escolaritat a P3 a l’Escola Montcau, i a les que tenen fills en transició entre etapes educatives.

Les xerrades per a famílies d’alumnes que el curs vinent s’incorporin a la dinàmica escolar seran el dimecres 8 de març, a les 5 de la tarda a la Biblioteca de l’Escola Montcau.

El dilluns 13 de març, a les 6 de la tarda, a la biblioteca de l’institut xerrada “I després de l’ESO… Què?” 4rt d’ESO.

I el mateix dilluns 13 de març, xerrada informativa sota el títol “sortides després del batxillerat”. Xerrada col·loqui d’informació i orientació a famílies i alumnat, a càrrec d’EDUCAWEB. Es lliurarà a cada alumne/família un guió-pòster dels itineraris del sistema educatiu.

Finalment, l’última de les activitats que s’ofereixen són unes sessions per l’acompanyament dels fills adolescents en la presa de decisions.

És un taller de 3 sessions, de dues hores cadascuna, que pretén orientar als pares perquè ajudin als seus fills a l’hora de prendre la millor decisió de cara al seu futur. Aquest taller es realitzarà si hi ha un mínim de 10 famílies inscrites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.