Renovació de la senyalització del patrimoni arquitectònic de Gelida

En els darrers mesos la Regidoria de Cultura, des de la Comissió de Patrimoni del Consell Municipal de Cultura, ha estat col·laborant amb la Regidoria de Turisme en el projecte de senyalització del patrimoni arquitectònic de Gelida.

Aquest projecte inclou les cases singulars, els edificis representatius i alguns carrers del poble, tenint en compte les inèrcies entre cultura i turisme, i en aquesta línia s’han elaborat els continguts per a la senyalització d’aquest patrimoni. D’una part, aquest forma part de les plaques informatives – amb textos i fotografies- i d’altra en els materials de suport –amb codi QR- per a facilitar més informació i podrà ser llegida des del mòbil. 

En l’elaboració d’aquest projecte s’ha dut a terme una exhaustiva recopilació d’informació històrica, amb la tria de fotografies antigues i plànols. Un treball que pretén posar en relleu la necessitat de recuperar la memòria històrica, com ho és l’època del modernisme a Gelida.

A part de l’assessorament i col·laboració dels membres de la Comissió, també s’ha treballat conjuntament amb l’arxiu municipal, la biblioteca Jaume Vila i Pascual i el Centre d’Interpretació del Castell de Gelida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.