Convocatòria premis TREC 2020-21

S’obre la convocatòria per als premis TREC, un certamen que vol fomentar la investigació local entre els més joves i reconèixer l’esforç que fan les i els estudiants procurant reforçar els vincles amb les institucions i els Centres d’Ensenyament Secundari.

És requisit indispensable en les dues categories dels Premis TREC haver presentat el treball de recerca durant el curs acadèmic 2020-2021. Els treballs han d’estar seleccionats prèviament pel centre de secundària on l’estudiant està matriculat, essent la nota de tall un 9. L’estudiant haurà d’indicar la categoria o les categories a les quals participa:

  • Categoria Trec Gelida. Aquesta categoria està dotada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gelida. Hi poden participar tots els treballs que tractin sobre Gelida i per extensió el seu entorn. Està dirigit a alumnes de segon de batxillerat que hagin presentat el seu treball de recerca en qualsevol centre educatiu de Catalunya. S’estableix un únic premi de 400 euros.
  • Categoria Premi AMPA Institut Gelida. Aquesta categoria compta amb la dotació de l’AMPA de l’Institut Gelida. Està dirigit exclusivament a alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Gelida. Hi poden participar treballs en qualsevol àmbit. S’estableixen dos premis. Un premi dotat amb 300 euros (1r premi) i un altre amb 200 euros (2n premi).

Les persones interessades podran presentar els seus treballs emplenant el formulari que trobaran al web de l’Ajuntament de Gelida. En aquest formulari caldrà introduir les dades personals del/la participant, les del tutor/a que ha dirigit el treball i les del centre educatiu al qual pertany. En el mateix formulari es demanarà que es pengi el treball en format PDF. També hi haurà un espai perquè les persones interessades puguin afegir altres materials complementaris que formin part del projecte.

El termini de presentació de propostes és el dia 21 de març de 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.