Ple ordinari 16 de Març de 2021

Dimarts 16 de març a les 20h se cerlebrarà una sessió plenària ordinària telemàtica a l’Ajuntament de Gelida. Amb els següents punts a l’ordre del dia.

En la part resolutiva:

1. Lectura i aprovació de l’acta núm. 6/2020 del 22 de setembre de 2020, 7/2020 del 3 de novembre de 2020 i 2/2021 del 20 de gener de 2021.

2. Aprovació del compte de gestió recaptatòria de multes de l’Organisme de gestió Tributària de la Diputació de Barcelona corresponent a l’any 2020

3. Aprovació de l’addenda per l’actualització del conveni AGSEL amb la Diputació de Barcelona

4. Elecció del jutge de pau titular de Gelida

5. Inici d’expedient per la cessió de la finca 7046 per destinar-la al nou parc de bombers

6. Moció d’ERC, Gelida per la República i Gelida en Comú de suport a l’amnistia

7. Moció de la CUP de suport a Pablo Hasél i la preservació del dret de llibertat d’expressió

8. Moció que presenta la CUP per donar suport als encausats i encausades per les manifestacions al Pertús

9. Moció de la CUP “El poble paga, l’ajuntament amaga. Una conxorxa d’enzes”

Com sempre a la part de control hi haurà la dació de compte dels decrets signats des del darrer Ple, informacions d’Alcaldia, Mocions i Precs i preguntes.

A causa de la impossibilitat de poder tenir públic davant la situació provocada per la COVID-19. Tothom que ho desitgi podrà, mitjançant el correu electrònic gelida@diba.cat, adreçar al Ple precs o preguntes. A la part final de la sessió, les preguntes rebudes seran formulades per l’Alcaldessa als seus destinataris i aquests les respondran.

Els missatges s’hauran de fer arribar abans de les 20.00 h del dimarts 16 de març de 2021, tots aquells que arribin més tard d’aquesta hora no es seran llegits en el si del ple. En el cos del missatge caldrà indicar els noms i cognoms i DNI de la persona que fa la pregunta. Així com indicar si vol que s’identifiqui el seu nom en el transcurs del ple, en el moment de formular el prec i/o pregunta. El podràs seguir en directe per Ràdio Gelida (107.6fm) o al Canal de YouTube de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.