La Diputació de Barcelona obre el concurs de projectes de la futura biblioteca de Gelida

La Diputació de Barcelona, des de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals, ha publicat els plecs del concurs de la biblioteca de Gelida. El termini de presentació és fins al 6 d’abril i la prestació consisteix en un concurs de projectes amb intervenció de jurat per a la selecció d’una proposta amb caràcter d’avantprojecte de la biblioteca i arxiu municipal per a l’Ajuntament de Gelida

El pressupost de l’avantprojecte és de 65.702,48 euros sense IVA i la durada del contracte serà de 8 mesos. L’emplaçament de la nova biblioteca i arxiu municipal és el solar que actualment ocupa, de forma parcial, un aparcament públic situat entre els carrers Àngel Guimerà i Camí Vell de l’Estació i disposarà d’una superfície total d’uns 900m2 i un espai d’aparcament.

La voluntat municipal és que la proposta sigui un equipament sostenible i fàcil de gestionar amb pocs recursos. A la vegada d’estar ben integrada en l’entorn de casc antic i que tingui present la urbanització de l’entorn immediat de la parcel·la, resolent els accessos a l’edificació i creant espai públic de qualitat. Podeu consultar més detalls del projecte en el següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.