OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ D’ESCRITS I PORTADA DEL LLIBRE FM 2017

S’ha obert el termini per presentar els escrits pel Llibre de Festa Major. Les aportacions al llibre no poden tenir una extensió superior a 2 fulls DIN-A4 i els escrits poden anar acompanyats d’un màxim de dues imatges.

Els originals es presentaran en suport informàtic al correu electrònic llibrefmgelida@gmail.com o bé per registre d’entrada a l’Ajuntament, adjuntant un CD amb la documentació. El termini per presentar els escrits finalitza el dia 2 de juny i es demana que cada autor faci només una col·laboració.

D’altra banda, també s’obre el concurs per al disseny de portada del Programa de Festa Major 2017. El premi té una donació econòmica de 150 euros, o bé, en el cas que l’autor/a disposi d’obra, podrà exposar-la en algun dels equipaments municipals de Gelida.

Els treballs s’hauran d’entregar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament, a la Biblioteca i al Centre d’Iniciatives Culturals (CIC) en horari d’atenció al públic o s’hauran d’enviar per correu certificat. També es pot fer a través del web municipal www.gelida.cat, així com consultar les bases del concurs. El període d’entrega de les propostes finalitza el 3 de juliol de 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.