LA PLATAFORMA #STOPAGROPARC ES PRESENTA A SANT LLORENÇ D’HORTONS

La plataforma ciutadana StopAgroparc va organitzar dimarts 9 de maig, una xerrada sota el títol “Com afectaria la construcció de l’Agroparc del Grup Ametller a Can Mata”, que va comptar amb la presència de 100 veïns i veïnes de Sant Llorenç d’Hortons.
Durant aquesta, els representants de StopAgroparc van explicar al públic assistent l’impacte que suposa una instal·lació d’aquestes característiques sobre el territori. Si finalment el projecte es realitza, aquest comportarà una transformació del paisatge, dels connectors ecològics i dels espais agraris.
Consideren que l’activitat que proposen fer a l’Agroparc, no és compatible amb la naturalesa del sòl no urbanitzable i les finalitats de protecció dels planejaments urbanístics de Gelida i de Sant Llorenç d’Hortons, del Pla Director de l’Alt Penedès i del Pla Territorial Metropolità de Barcelona.
Els membres de StopAgroparc van manifestar que el seu objectiu és preservar el paisatge com un valor social i un actiu econòmic del territori.
Durant el torn obert de paraula, el públic assistent va compartir les seves inquietuds amb els representants de StopAgroparc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.