GELIDA SE SUMA A L’ATURADA DEL 3-O

El passat 3 d’octubre l’Ajuntament de Gelida i molts dels comerços i establiments gelidencs es van unir a l’aturada general promoguda per la Taula per la Democràcia.

L’objectiu d’aquesta aturada de 24 hores va ser el de condemnar i rebutjar les carregues policials desproporcionades que van protagonitzar els cossos de la Policia Nacional i Guàrdia Civil espanyols durant la jornada de l’1 d’octubre.

D’aquesta manera, l’Ajuntament va anunciar que durant l’aturada es prestarien el serveis mínims a les Llars d’Infants Municipals d’acord amb les determinacions del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i que romandria obert el Registre d’Entrada de l’Ajuntament.

També es va aclarar que sí que es garantiria coma serveis essencials els duta a terme per la Policia local.

La jornada a Gelida es va celebrar amb una mobilització pacifica dels gelidencs i tractors pel poble i una concentració a la Plaça de la Vila.

Durant aquesta concentració una de les imatges del dia va ser quan la brigada va baixar i treure la bandera espanyola de Gelida com a símbol de condemna a la repressió policial ordenada pel Govern espanyol.

Tot i que en aquell moment el govern de Gelida va creure oportú acceptar la petició d’alguns gelidencs de treure la bandera, actualment ja torna a formar part del conjunt de banderes que custodien l’entrada a l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.