S’INICIEN LES OBRES DE MILLORA I ANRANJAMENT DE LA VORERA DEL C/ANOIA

Dilluns, 16 de gener, s’iniciaran les obres d’arranjament de la vorera nord del carrer Anoia, concretament la vorera esquerra en el sentit de la circulació, en el tram entre la Plaça del Pi fins a la Plaça Triangular.

Aquesta vorera és una de les més malmeses i deteriorades per les importants deformacions, provocades pel creixement superficial de les arrels dels arbres, que dificulten la mobilitat de les persones.

En aquest sentit, l’actuació consistirà en la substitució de l’arbrat existent, plantant una nova espècie de creixement controlat, la ubicació de jardineres per a la plantació de flors de temporada i la substitució de tota la vorada i del paviment de la vorera, així com una millora de la uniformitat de l’enllumenat existent.

Tanmateix, aprofitant l’execució d’aquestes millores es renovarà un tram de la xarxa de distribució d’aigua amb la substitució de la canonada existent per una canonada de fossa dúctil, la instal·lació d’un hidrant i d’una vàlvula de descàrrega.

Durant el període d’execució de les obres, que es troba previst sobre les 6 setmanes, i per facilitar-ne la correcta execució, no es podrà aparcar en el carrer Anoia, tot i que no es veurà afectat l’accés als portals.

Davant les possibles afectacions en aquest tram l’Ajuntament es posa a disposició del ciutadà per a qualsevol consulta o qüestió es poden dirigir a l’Oficina d’Atenció al ciutadà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.