Deu candidats es presenten a Primàries Gelida

Primàries Gelida és un procés popular obert a tothom que permet que la ciutadania triï els candidats i les candidates i l’ordre que tindran a la candidatura. Aquestes llistes escollides es presentaran a les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig del 2019, i a més a més, asseguraran consistoris compromesos amb la República Catalana.

Un dels objectius que perseguia aquesta candidatura era assegurar una llista única republicana per tal d’aconseguir la majoria, fet que a Gelida no ha estat possible davant la negativa per part d’Esquerra Republicana de Gelida, Partit Demòcrata de Catalunya de Gelida, Crida per Gelida-CUP i Gelida en Comú. Malgrat no assolir aquest objectiu, des de Primàries Gelida es va decidir continuar endavant amb la llista per tal d’apoderar la ciutadania, implementar el mandat de l’1 d’octubre, obtenir llistes transversals i assolir el màxim de consistoris independentistes.

El passat dissabte 19 de gener es va aprovar el reglament on es poden consultar les dates i terminis per presentar-se com a candidat o candidata o també per apuntar-se al cens electoral. En  aquesta mateixa assemblea es va constituir el Comitè Electoral format per Elionor Llombart, Francesc Albet, Climent Clerch, Eulàlia Palahí i Montse Catalán.

Actualment hi ha 260 votants inscrits i 7 candidats i candidates que es presenten per ser votats el pròxim dissabte 23 de febrer. Podeu consultar els currículums i les propostes de cada candidat clicant en el següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.