SEGUEIXEN LES OBRES DE MILLORA DE VIES URBANES A GELIDA

La setmana que ve, s’iniciaran les obres de repavimentació amb aglomerat asfàltic d’un tram del carrer Mossèn Cinto Verdaguer, concretament des del carrer Coral Artesans fins al carrer Salvador Espriu.

L’obra està prevista executar-la en dos dies, i en dues fases, una primera el dimecres 1 de febrer,  en què es realitzarà el fressat de tot el tram i, una segona, el dijous 2 de febrer en què s’acomplirà l’asfaltat de tot el tram. L’execució d’aquestes obres tindrà una afectació en la circulació de vehicles durant la durada d’aquestes.

En aquest sentit, dimecres, dia 1 de febrer: Es podrà circular, si bé s’estaran executant les tasques de fressat. I dijous, dia 2 de febrer, des de les 9 del matí fins a les 3 del migdia, no es podrà circular per aquest tram.

I seguint amb les diferents actuacions previstes de manteniment i millora de l’espai públic, un cop detectats uns lleus enfonsaments d’una part del ferm, la setmana que ve s’iniciaran també les obres de reparació i pavimentació, amb aglomerat asfàltic, d’un tram del carrer Enric Prat de la Riba, a la cruïlla amb la carretera de Sant Llorenç, sentit de sortida.

Aquestes obres també s’executaran el dimecres, 1 de febrer i el dijous, 2 de febrer i consistiran en el repicament del ferm actual, el sanejat i la formació de la base de la nova caixa de pavimentació i la corresponent pavimentació amb aglomerat asfàltic.

L’execució d’aquestes obres tindrà una afectació en la circulació de vehicles durant la durada de les mateixes. En aquest sentit, dimecres i el dijous, no es podrà accedir a la carretera de Sant Llorenç pel carrer Enric Prat de la Riba, la sortida del barri de La Fanga pel carrer Enric Prat de la Riba s’haurà d’efectuar per la carretera de Martorell, i l’accés al carrer Enric Prat de la Riba des de la carretera de Sant Llorenç es podrà efectuar com fins ara.

Per altra banda, i dins les últimes actuacions que s’enceten la setmana que  ve, es realitzarà el repaviment del Camí de les Costes, un carrer amb molta pendent que pretén millorar l’adherència i evitar les relliscades dels vehicles que hi circulen. En aquestes millores no hi ha afectació per als veïns.

Per a qualsevol qüestió, pot posar-se en contacte amb la Policia Local, trucant al telèfon 93.779.24.70.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.