NOU PROGRAMA DE “A GELIDA…TREBALLEM PER L’OCUPACIÓ”

La regidoria d’Ocupació i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Gelida, amb el suport de la Diputació de Barcelona, engega aquest mes un nou programa de “A Gelida… treballem per l’ocupació”.

En concret són 5 cursos i tallers gratuïts de formació ocupacional adreçats a persones demandants d’ocupació.

El primer del taller és el carnet de manipulador d’climents, que s’impartirà el 25 i 26 d’abril, en horari de matí, a la Sala Teatre de l’Escorxador.

Al maig, arriba el curs d’”Activem les nostres competències laborals, èxit per a la recerca de feina!”. Aquest s’impartirà del 8 al 30 de maig, els dilluns i dijous, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Gelida.

El següent curs és el 12 i 16 de maig, on es podrà adquirir el carnet d’operador de carretoner i plataforma elevadora.

En aquest curs hi haurà una part teòrica al matí, que es farà a la Sala del Teatre de l’Escorxador, i a la tarda la part pràctica a la nau de la Brigada Municipal.

Finalment al juliol, dos nous cursos, primerament Alfabetització digital per a la recerca de feina, i SOS fa molts anys que no he fet una entrevista de feina.

El primer dels cursos del mes de juliol serà del 3 al 21, els dilluns i divendres en horari de matí, a la sala d’informàtica del CIC.

El segon dels cursos del mes de juliol serà els dies 12, 19 i 26 en horari de matí a la Sala Teatre de l’Escorxador.

Es tracta d’uns tallers gratuïts que cal inscriure’s a través de la butlleta d’inscripció i full renovació del SOC via web o en horari d’atenció al públic del CIC. Les places són limitades i es reserven per rigorós ordre d’inscripció. S’hi pot inscriure fins a dos dies hàbils abans de l’inici de cada curs o taller. Per a més informació, podeu contactar al SOIL de Gelida, a l’Ajuntament o a la plana web de l’Ajuntament, www.radiogelida.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.