Lluïsa Llop encapçala la llista d’Esquerra Gelida

El 27 de setembre Esquerra Gelida celebrava l’assemblea per tal de triar el candidat o candidata per encapçalar la llista del partit. L’assemblea, on van poder participar tots els simpatitzants del partit republicà, i a més a més, també es podien presentar com a possibles candidats per encapçalar la llista, va proclamar a l’actual diputada del Parlament de Catalunya, Lluïsa Llop  per anar al capdavant de la candidatura obtenint la totalitat dels vots.

Llop, un cop escollida va declarar el següent “em sento forta, preparada i il·lusionada per assumir l’alcaldia, amb ganes de defensar el model de poble penedesenc, el nostre poble, lliure de noves carreteres i de pisos que no desitgem -en referència als blocs de Can Pàmies”.

Esquerra Gelida, que ja ha començat a treballar de cara a les Municipals realitzant unes jornades a Cal Contra, va emetre ahir un comunicat proposant unitat estratègica i d’acció a Gelida per la República.

En el comunicat fan referència a la iniciativa que es va tenir per part de Primàries Gelida d’impulsar un procés de Primàries com a fórmula per fer convergir en una sola les candidatures republicanes, fet que no ha estat possible davant la negativa dels mateixos partits republicans, i d’aquesta manera, impossibilitant una única candidatura republicana.

Davant aquesta situació, des d’Esquerra Gelida es proposa a totes les candidatures independentistes signar un compromís “reiterant la voluntat d’estar a la disposició del govern de la Generalitat de Catalunya per avançar cap a la República catalana, posant l’Ajuntament de Gelida a disposició d’aquest objectiu, sumant-lo a l’AMI, donant suport a les entitats civils que treballin per l’obtenció d’aquest objectiu i comprometent-nos a només donar suport a candidatures republicanes a l’alcaldia de Gelida”.

Un cop feta a aquesta proposta, suggereixen als mateixos partits la unitat d’actuació en tot el que es pugui fer a Gelida per aconseguir i implementar la República catalana, malgrat la pluralitat de candidatures republicanes, tal com s’ha fet durant aquests darrers quatre anys.

De moment Esquerra Gelida no ha rebut cap resposta al respecte per part de la resta de partits independentistes però nosaltres seguirem treballant per ampliar aquesta informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.