L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE CAN VALLS PODRIA ESTAR HOMOLOGADA PER AL PROPER CURS 2017-2018

L’Ajuntament de Gelida segueix els tràmits que van començar al maig del 2016 per aconseguir l’homologació de l’Escola Municipal de Música de Can Valls per part de la Generalitat de Catalunya.

Aquest procés d’homologació contempla diferents fases que han de complir:

La primera fase consisteix en el compliment d’uns requisits d’adequació de les instal·lacions a nivell tècnic, la segona és l’adequació del projecte pedagògic als requeriments d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Ara mateix, s’han modificat un parell d’aspectes tècnics relacionats amb la seguretat de l’edifici que estan pendents de rebre l’informe d’inspecció per part de la direcció general de centres públics.

El passat 9 de febrer, l’alcalde, Lluís Valls i la regidora d’educació, Montse Nicolau, van fer una visita a serveis territorials d’ensenyament i van ser informats que pròximament el projecte passaria a la segona fase.

La previsió és que el procés administratiu estigui tancat de cara el curs vinent, el 2017-2018.

L’homologació de l’Escola Municipal de Música Can Valls suposa per Gelida fer possible que els alumnes del centre puguin obtenir la seva titulació oficial de grau elemental de música a Gelida i tenir accés a les viles de subvenció a les escoles de música de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.