LES GIMNASTES GELIDENQUES TRIOMFEN A LA PRIMERA COMPETICIÓ DE LA TEMPORADA

El passat cap de setmana, 11 i 12 de febrer, 18 gimnastes del Club Gimnàstica Artística Gelida van participar en la 1a fase de Copa Catalana en Edat Escolar organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica, celebrada al poliesportiu Castell d’en Planes a Vic (Osona).

Dels 3 equips que van participar, 2 d’ells van pujar a pòdium sumant victòries pel Club.

L’equip de prebenjamines de la categoria A, debutant en l’àmbit federatiu, format per; Núria Blanco (2a general i 2a a salt), Alba Galeote (9a), Alina Espinach (27a i 1a a barra), Marta Garcia (29a), va obtenir la plata i la Núria Blanco va pujar al segon esglaó del pòdium com a segona classificada individual.

L’equip de la categoria C va quedar en 10a posició i Sandra Oller, 10a individual. Les infantils de la categoria D, Mireia Cela (3a genera li 1a a barra), Gina Casal (7a), Ariadna Ballesteros (9a i 2a a salt), Hanna Moh (22a i 1a a salt), Ariadna Vera (40a) i Aina Tovar, van guanyar l’or i la Mireia Cela va guanyar el bronze de tota la seva categoria.

Tot un èxit de les gimnastes gelidenques en la seva primera competició de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.