“Les finestres indiscretes”, la nova proposta teatral de Les Escoles Gelida Teatre

Les Escoles Gelida Teatre tornen als escenaris amb una proposta que ens oferirà una experiència diferent i que convertirà a l’espectador invisible.
No us ha passat mai, un dia prenent un beure, que sense voler esteu pendents de la conversa de la taula del costat?, o No us passa quan passegeu que us imagineu que passa a dins de cada casa o d’algun local? O quan aneu al teatre, us imagineu que pensen les actrius i actors abans d’actuar?
Quatre escenaris, quatre situacions i quatre obres diferents convertiran a l’espectador en un xafarder a través d’unes finestres molt indiscretes.
La convocatòria és pel dissabte 13 o diumenge 14 de març a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça de la Vila. A conseqüència de les restriccions vigents, per tal d’assistir-hi cal reservar entrades, mitjançant un correu electrònic a lesescolesgelidateatre@gmail.com indicant el nombre d’entrades, el nom i telèfon de les persones assistents i la sessió a la qual es vol assistir.
Cal remarcar que l’espectacle no està recomanat per a menors de dotze anys i el preu es realitzarà mitjançant la fórmula de la taquilla inversa. Per a més informació de les representacions podeu consultar al següent enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.