L’ASSEMBLEA DE JOVES CONVOCA EL VII CERTAMEN DE POESIA CURTA “JOAN BAPTISTA XURIGUERA”

L’Assemblea de Joves de Gelida ha convocat la setena edició del certamen de poesia curta “Joan Baptista Xuriguera”.

En aquest concurs literari, els autors poden presentar fins a dos poemes curts de temàtica lliure, inèdits, és a dir, no publicats anteriorment ni presentats a altres concursos, i d’una extensió màxima de 35 paraules.

Un certamen de micropoesia, on s’hi distingeixen quatre categories. En aquesta edició, s’han afegit noves categories per donar resposta a demandes que es van trobar en edicions anteriors.

La primera categoria, denominada Font de la Maxixa, per a participants des de 1r de Primària fins a 6è de Primària. La segona, anomenada Font del Claro, per a participants des de 1r ESO fins a 2n de Batxillerat.

La Font Barbuda, que aglutina els participants de 18 a 30 anys, és la tercera categoria del concurs i finalment, la quarta categoria, anomenada Font Freda, inclou els participants a partir de 31 anys.

Els noms dels guanyadors es faran públics el proper diumenge 23 d’abril, a les 7 de la tarda, a la sala gran del centre cultural. On també es podrà gaudir de la lectura de tots els micropoemes participants, sessió de micro-obert i actuacions musicals.

Per més informació només cal entrar a la pàgina del Facebook de l’Assemblea de Joves de Gelida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.