L’AJUNTAMENT DE GELIDA CONVOCA EL CONCURS PER AL DISSENY DE LA PORTADA DEL PROGRAMA DE FESTA MAJOR

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gelida convoca, un any més, un concurs per al disseny de la portada del programa de Festa Major 2018. En el concurs hi pot participar qualsevol artista, dissenyador/a o persona que hi estigui interessada. El jurat valorarà l’originalitat de l’obra i que sigui significativa de la Festa Major de Gelida, dotant el premi amb 200€ o, en el cas que l’autor o autora disposi d’obra i estigui interessat/da, de la possibilitat d’exposar-la en algun dels equipaments municipals de Gelida.

Les propostes s’han de presentar entre el 23 d’abril i l’1 de juny i s’hauran de trametre mitjançant sobre tancat, identificat per un lema o pseudònim, i la referència “Concurs portada Programa de Festa Major 2018” i haurà d’incloure:

–          CD o dispositiu d’emmagatzematge digital amb la proposta.

–          Una còpia impresa de l’obra, que no s’ha de signar, ni ha de portar cap marca distintiva

–          Breu explicació de l’obra que faciliti al jurat la seva interpretació.

          Sobre tancat amb les dades del contacte: Nom de l’autor o autors, telèfon de contacte, direcció postal, adreça electrònica. A l’exterior d’aquest sobre hi haurà de constar també el lema o pseudònim.

Els treballs s’hauran d’entregar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gelida o al Centre d’Iniciatives Culturals, en horari d’atenció al públic, o s’hauran d’enviar per correu certificat, a l’Ajuntament.

Podeu consultar les bases clicant al següent enllaç: http://gelida.cat/actualitat/noticies/obert-el-concurs-per-a-la-portada-del-programa-de-la-festa-major-2018.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.