LA BIBLIOTECA JAUME VILA I PASCUAL PARTICIPA EN UN CONCURS DE LECTURA

Les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf, entre les que s’hi troba la biblioteca Jaume Vila i Pascual de Gelida, engeguen un concurs de lectura organitzat pel grup de treball Penedès-Garraf infantil, format per tots els responsables de les sales infantils de les biblioteques municipals de les dues comarques.

Aquest grup de professionals va néixer l’any 2013 amb l’objectiu de crear materials de producció pròpia que facilitin la realització d’activitats adreçades al públic infantil per tal de fomentar la lectura i, alhora, treballar de forma conjunta tot compartint recursos.

El concurs està destinat als nois i noies d’entre 9 i 13 anys, i vol fomentar actituds positives al voltant de la lectura en la franja d’edat on les biblioteques detecten que davallen els hàbits lectors.

Aquesta iniciativa començarà el dia 16 de gener i finalitzarà al mes de maig del 2017.

Cada participant rebrà un mapa literari que l’acompanyarà al llarg de tot el període esmentat. En aquest, hi trobaran 4 línies de tren que els portaran a un viatge diferent en funció de la temàtica escollida, cada línia tindrà diverses parades i cada parada proposarà el títol d’un llibre.

Els bibliotecaris han elaborat una tria molt acurada de les lectures per tal que siguin engrescadores per al públic a qui van dirigides.

Els participants només hauran de seleccionar la lectura que més els agradi, agafar el llibre en préstec a la seva biblioteca referent i gaudir de la seva lectura. Un cop llegits un mínim de quatre llibres del mapa, i demostrada la seva lectura a partir de les preguntes formulades pels bibliotecaris, els concursants rebran un diploma viatger i entraran en el sorteig d’un premi literari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.