Inscriu-te a la XXV Funimetrada i la XI Funimetrada Infantil!

QUÈ ÉS LA FUNIMETRADA?

La FUNIMETRADA és la cursa popular en pujada que fem a Gelida per la Festa Major. És una cursa en la que l’objectiu no és només competir contra un mateix i contra els altres corredors, sinó que també s’intenta fer el recorregut guanyant el Funicular de Gelida.

Dissabte 11 de novembre per fi celebrem la XXXV edició d’aquesta cursa, i la XI FUNIMETRADA INFANTIL, amb dues sortides simultànies (MICROFUNIMETRADA i MINIFUNIMETRADA).

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES DE LA CURSA:
El Funicular triga poc menys de 8 minuts en fer el recorregut, i un dels objectius és intentar millorar aquest temps (cosa que cada any aconsegueixen els 10 o 15 primers classificats). La distància a recórrer és de 1645 metres, i se supera un desnivell de 101 metres.

La Funimetrada Infantil té dues sortides simultànies: la Microfunimetrada, amb 450 metres de distància salvant un desnivell de 25 metres; i la Minifunimetrada, amb 550 metres de distància i 27 de desnivell.

En aquesta edició tornem a tenir el Funicular en marxa, per tant, hi haurà servei de Funicular per a la baixada dels corredors de la FUNIMETRADA (consultar horaris a l’hora de recollida de dorsals).

HORARIS:
L’hora d’inici de la Funimetrada Infantil és les 16h, mentre que la Funimetrada començarà a les 17h. Cal que tots els competidors estiguin preparats a la línia de sortida DEU MINUTS abans de l’hora prevista d’inici.
Els dorsals es poden començar a recollir al Centre de Control (Passeig Rosell i Massana, estació superior del Funicular), situat al costat de la línia d’arribada, a partir de les 14h i fins 30 min. abans de la sortida de la cursa.

INSCRIPCIONS (ONLINE fins a les 12h del dia 11 de novembre)

Per més informació podeu enviar un correu electrònic a radiogelida@radiogelida.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.