INICI CURS ESCOLAR A GELIDA

1.195 alumnes inicien el curs escolar 2017/2018.

Per cicles educatius, el nombre d’infants matriculats a les Llars d’infants arriben als 102, 40 infants al Cérvol i 62 al Montcauet.

Els alumnes matriculats als dos centres d’Educació Primària foren 725, 346 al CEIP Montcau i 379 a l’Escola les Fonts.

La mateixa setmana també iniciaven el curs l’alumnat de la secundària obligatòria i de Batxillerat a l’IES Gelida amb un total de 368 alumnes matriculats.
Per la seva banda, l’Escola de Música Municipal de Gelida també iniciava enguany el seu curs 17/18 amb 132 alumnes.
Per tant, pel que fa a l’evolució del nombre d’alumnes, Gelida segueix la tendència de Catalunya, amb un increment dels alumnes de Secundària i un decreixement d’alumnes a l’Educació Infantil.

El nou curs va començar amb energies renovades i la consolidació dels projectes que cada vegada tenen més protagonisme, la dinamització de la biblioteca escolar per als centres de Primària amb la contractació de dues noves dinamitzadores i d’un conserge de tardes a l’Escola Montcau amb el Pla d’Ocupació Local.
També l’increment del nombre de dies de vetlladora de menjador a l’escola Montcau, en conveni amb l’AMPA i l’empresa de càtering, que permetrà que els alumnes d’educació especial es puguin quedar a dinar a l’escola cada dia com la resta d’infants. I la consolidació dels cursos trimestrals de conversa en anglès a l’Aula de Llengües de l’Escorxador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.