I CURSA D’ORIENTACIÓ DEL PUIG AMB ÈXIT

El passat diumenge 7 de maig es va dur a terme la Cursa d’orientació del Puig de Gelida amb una molt bona participació. Recordem que aquesta cursa està inclosa dins la lliga de curses d’orientació del Penedès, però tant sòls com a convidada.

Al final van ser 250 corredors, de les diferents categories, una xifra boníssima per ser una Cursa d’Orientació Popular. D’aquests, uns 70 eren de Gelida. Va fer un dia radiant que va permetre que tothom gaudis molt. L’experiència dels gelidencs i els no gelidencs va ser tan bona que ja es demanava a veure quan seria la segona edició.

Des de l’organització agraeixen molt especialment a la gent de l’Associació de Veïns que van organitzar l’aparcament de tal manera que la gran quantitat de vehicles no provoqués un problema.

A més, el Club Orientació Catalunya va tenir una vintena de voluntaris ajudant perquè tot funcionés correctament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.