EL CE GELIDA ESTRENA EQUIPACIÓ PEL 75è ANIVERSARI I DÓNA LES ANTIGUES EQUIPACIONS

Aquesta temporada, el Club Esportiu Gelida celebra 75 anys.

Per aquest motiu celebra els 75 anys d’història estrenant noves equipacions i retornant a les ratllades verd-i-blanques inicials.

La junta directiva, ha decidit, donar les equipacions antigues a països necessitats, ja que aquestes, es troben en molt bon estat.

Coincidint que un membre de la junta és cooperant de l’ONG projecte Xevi, amb projectes oberts a Senegal, s’ha aprofitat l’expedició que aquesta ha fet durant el mes d’octubre per terres senegaleses a la regió de la baixa Casamance, concretament a la població de Coubanao.

Així doncs, amb l’objectiu de fomentar la pràctica del bàsquet, es van lliurar una trentena de conjunts de samarretes i pantalons de joc a l’equip de bàsquet de Coubanao.

L’acte de donació es va fer dins el marc d’una gran festa popular amb la presència de gairebé mil persones, on també se’ls va repartir altre tipus de roba esportiva, pilotes, material sanitari, material escolar i 14 bicicletes.

L’esdeveniment es va iniciar amb un agermanat i calorós partit de bàsquet on els somriures i les abraçades van ser més nombroses que no pas les cistelles, sobretot per l’equip dels cooperants. El final de la festa va estar dedicat als balls i músiques tradicionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.