“DÓNA LA CARA PEL RIU” TORNA PER SEGUIR DIGNIFICANT EL RIU

Aquest any “Dóna la cara pel riu” engloba tres activitats durant el mes de maig. La primera serà el proper diumenge 12 de maig a les 10 del matí on es farà una salzerada sota les Cases Noves que consistirà en una jornada de neteja i reforestació de la vora del riu, amb vermut, actuacions i dinar popular. A més a més es realitzarà una activitat per elaborar boles plenes de llavors de flors autòctones i adequades a l’ecosistema fluvial a càrrec del Verger de Can Pasqual.

La següent activitat serà el dissabte 20 de maig a 3/4 de 10 a l’Estació de Renfe de Gelida on es farà una caminada pel camí del riu entre Sant Sadurní i Gelida amb pica pica final. Durant el camí es tiraran les boles de llavors elaborades el dia 14.

L’última activitat del mes de maig serà una xarxa-descoberta dels arbres de la Font Freda a càrrec de Juan Crespo. Començarà a les 10 del matí a Can Torrents.

A més a més durant els dies que es realitzaran les activitats hi haurà un concurs obert de fotografia sense límit d’edat. Les fotografies poden ser presentades en color o blanc i negre sota dues modalitats: càmera digital o Instagram mitjançant el hashtag #donalacarapelriu. No hi ha limitació de nombre de fotografies a presentar i la data límit és fins al diumenge dia 3 de juny a les 12 menys un minut i el veredicte es farà públic el dissabte dia 10 de juny. El sistema de votació serà popular a base dels “m’agrada” de totes les fotos presentades a Facebook i Instagram.

Posteriorment, es farà una selecció de les més votades per tal que un jurat compost per membres de Flash Gelida i Dóna la cara pel riu determini la foto guanyadora. El premi consisteix en un trofeu i un diploma acreditatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.