DIVENDRES ES TRASLLADAVA EL FUNICULAR DE GELIDA ALS TALLERS DE RUBÍ DE FGC

Al mes de maig s’informava que Ferrocarrils de la Generalitat invertiria 1,5 milions d’euros per a la renovació del Funicular tot respectant-ne el disseny.

Després del compromís de Ferrocarrils i de la Generalitat per dur a terme la reparació de l’avaria del Funicular, es van dur a terme una sèrie d’estudis previs per determinar quin ha de ser el procediment adequat per fer les tasques.

Com a resultat de l’informe, l’enginyer Walter Sehnal, és ratificava la possibilitat que el Funicular pugui ser sotmès a un procés de rehabilitació que eviti la substitució integral dels vehicles. Ahir divendres, es traslladava el Funicular de Gelida als tallers de Rubí per a fer les primeres revisions.

Als tallers de Rubí es realitzaran les primeres inspeccions de més envergadura que requereixen treballs de rehabilitació, allà es realitzaran diferents assaigs no destructius que determinaran el tipus d’actuació que s’ha de dur a terme amb les caixes actuals. La previsió és que el funicular torni a donar servei a finals del 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.