DIMARTS 7 DE FEBRER UN NOU PLE ORDINARI A GELIDA

El proper dimarts 7 de febrer, a les 9 del vespre, l’Ajuntament de Gelida celebra un ple ordinari.

A la part resolutiva es tractaran els punts següents, com la lectura i aprovació de les actes de les sessions anteriors.

L’Aprovació dels comptes de la Gestió Recaptatòria rendit per l’ORGT de l’exercici 2016 referents a tributs i preus públic i multes de circulació.

Prendre coneixement de l’informe d’intervenció relatiu al compliment en l’exercici 2015 del Pla d’Ajust aprovat pel Ple de la Corporació en data 28 de març de 2012.

L’Aprovació inicial de l’ordenança de transparència i administració electrònica a l’àmbit de l’Ajuntament de Gelida.

Aprovació de la dissolució i liquidació de l’entitat urbanística de conservació del IV Polígon de Martivell.

Moció de suport al Pacte Nacional per a una Societat Digital a Catalunya.

Moció de l’Ajuntament de Gelida per demanar la millora urgent dels serveis de salut dels usuaris de l’àrea d’influència de la fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

-Moció de l’Ajuntament de Gelida relativa a l’adhesió a la campanya “Casa nostra és casa vostra”.

-Moció de sol·licitud al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya perquè s’adscrigui un/a fiscal als jutjats de Vilafranca del Penedès.

-Moció del grup municipal de la CUP per exigir el final de les altes mèdiques injustificades i per reivindicar el dret de les persones a emmalaltir amb dignitat.

-Moció del grup municipal de Convergència de denúncia dels atacs espanyols a la política catalana: les urnes no es jutgen.

-Moció del grup municipal d’ERC en favor de la igualtat de drets i la no discriminació de les persones amb discapacitat sensorial.

Com sempre, a la part de control, hi haurà la dació de compte dels decrets de l’Alcaldia dictats des del darrer ple ordinari, així com també informacions d’alcaldia, mocions i precs i preguntes.

El ple serà transmès en directe per Ràdio Gelida a la 107.6 FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.