DEMÀ S’INICIEN LES FESTIVITATS DE SETMANA SANTA

Diumenge 9 d’abril comença la Setmana Santa amb el Diumenge de Rams. A 2/4 d’1 del migdia a la plaça de l’església i haurà l’ofici i la benedicció dels rams.

Tot seguit hi haurà l’actuació castellera del Vailets de Gelida a la mateixa plaça.

El 14 d’abril, Divendres Sant, la Processó Viacrucis pels carrers de Gelida. Serà a partir de 2/4 de 9 del matí.

El dissabte 15 d’abril, a les 9 del vespre, missa de Vetlla Pasqual a l’Església Parroquial de Sant Pere de Gelida.

Pel dia 16, Diumenge de Pasqua, pels carrers de Gelida, Caramelles ballades per l’Esbart Rocasagna, a partir de les 9 del matí i cantades per la Coral Intimitat acompanyada per la cobla Triomfal d’Igualada també a partir de les 9 del matí.

A 2/4 d’1 del migdia, a l’església de Sant Pere de Gelida es celebrarà l’ofici de Pasqua i a la plaça de la vila a 1/4 de 12 i a les 12 del migdia hi haurà la salutació de l’Esbart Rocasagna i de les Caramelles de la Coral Intimitat a les autoritats, respectivament.

A les 7 de la tarda, la Unió del Casal Gelidenc, organitza Ball de Pasqua al Saló d’Espectacles amb Elisabeth Majoral.

El dilluns 17, Dilluns de Pasqua, es farà la sortida a 2/4 d’11 de la cercavila en direcció a l’església amb les autoritats i els bastoners de Gelida.

A les 11 del matí es celebrarà a l’església Parroquial de Sant Pere de Gelida el solemne ofici de la Mare de Déu de la Salut, cantat pel Cor Parroquial, que interpretarà els Goigs a la Mare de Déu de la Salut del mestre Pere Vallribera. En acabar, es repartirà el pa beneït.

Sortint d’ofici al Saló d’Espectacles de la UCG hi haurà la 39ena festa de l’avi, la Festa Homenatge a la vellesa. Totes les àvies i avis rebran un obsequi de l’Ajuntament i està organitzat per l’Esbart Rocasagna amb la col·laboració de les entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.