La regidoria d’Educació publica el Butlletí Educa

Ja s’ha publicat el Butlletí Educa 2021 amb l’oferta educativa de Gelida per al curs 2021-2022 ,que ha realitzat la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gelida. En aquest, s’hi pot trobar tota la informació sobre l’educació pública al nostre municipi, com ara, quan es realitzaran les jornades de portes obertes als diferents centres.
Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, les portes obertes hauran de ser adaptades i es duran a terme durant la setmana del 8 al 12 de març.
Pel que fa a la Llar d’infants El Cérvol Blau i la Llar d’Infants el Montcauet, entre el 8 i el 12 de març es penjaran vídeos a les xarxes socials i al web de l’Ajuntament de Gelida on es podrà veure la llar de forma virtual i les famílies que s’incorporin noves, se’ls donarà l’opció de demanar cita per conèixer el personal del centre i aclarir dubtes.
Mentre al Centre d’Educació Primària l’Escola Montcau, es farà una reunió virtual per a les famílies interessades el dijous 11 de març a 2/4 de 6 de la tarda. Per tal d’assistir-hi s’haurà d’omplir un formulari al web agora.xtec.cat/ceipmontcau-gelida. En el cas del centre de Les Fonts serà el dimecres 10 de març a 2/4 de 4 del migdia i per assistir a la reunió virtual caldrà omplir el formulari que es troba al web escolalesfontsgelida.cat
En el cas de l’Institut les portes obertes telemàtiques seran dilluns 8 de març a les 5 de la tarda.
La visita virtual per pares de l’Escola Municipal de Música serà el dimecres 10 de març a 1/4 de 6 de la tarda per als infants de 3 a 5 anys, 2/4 de 7 de la tarda per a infants de 6 a 8 anys i a 2/4 de 8 per a infants majors de 9 anys i joves i adults.
Les dates de preinscripció i matrícula seran per educació infantil de segon cicle i educació primària del 15 al 24 de març, Educació Secundària Obligatòria del 17 al 24 de març, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i d’arts plàstiques i disseny de l’11 al 17 de maig, i els Cicles de Formació Professional de Grau Superior i d’arts plàstiques i disseny del 25 al 31 de maig.
Pel que fa a l’Escola Municipal de Música la matrícula pels alumnes del centre serà entre el 4 i l’11 de maig, i pels nous alumnes del 13 al 31 de maig.
Podeu consultar el butlletí amb tota l’oferta educativa al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.