AQUEST DIMARTS PLE ORDINARI A L’AJUNTAMENT DE GELIDA

El proper dimarts 28 de març a les 9 del vespre, l’Ajuntament de Gelida celebra un ple ordinari.

A la part resolutiva es tractaran els punts següents, així com la lectura i aprovació de les actes de les sessions anteriors.

El si del ple s’inicia amb el punt sobre donar compte del decret de liquidació del pressupost general de la Corporació corresponent a l’exercici 2016.

Segueix amb tres punts de l’aprovació inicial de la modificació 3/2017, 4/2017 i 5/2017 del pressupost general de la Cooperació.

A continuació es prendrà coneixement del’informe d’intervenció relatiu al compliment de la Llei Orgànica 2/2012 d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera respecte els marcs pressupostàris a mitjà termini.

Tot seguit es farà l’ aprovació de la modificació de l’acord de fixació de la periodicitat de les sessions del Ple de la Corporació adoptat en sessió extraordinària de 30 de juny de 2015 i l’aprovació inicial del reglament d’organització i funcionament del Consell Municipal d’Educació de Gelida.

Es felicitarà públicament a dos agents de la Policia Local de Gelida i seguidament es passsarà al següent punt, l’ aprovació inicial del projecte per la renovació i ampliació de l’aparcament municipal a l’estació ferroviària i l’aprovació de la pròrroga del contracte per la prestació del servei públic del manteniment i conservació de la xarxa d’enllumenat pública de Gelida.

L’Ajuntament de Gelida presenta una moció en relació a la Sentència del Tribunal Constitucional relativa a l’Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana i Esquerra Republicana dues més, la primera per l’augment i millora dels espais d’informació municipal i d’expressió ciutadana i la segona per a la creació d’un grup de treball municipal per al debat i posicionament del Pla Territorial Parcial al Penedès.

Com sempre, a la part de control, hi haurà la dació de compte dels decrets de l’Alcaldia dictats des del darrer ple ordinari, així com també informacions d’alcaldia, mocions i precs i preguntes.

El ple serà transmès en directe per Ràdio Gelida a la 107.6 FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.