AJUTS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER

El dimecres 19 de juny finalitza el termini per sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer. El Servei Comarcal d’Habitatge, tramita els ajuts per al pagament del lloguer que convoca l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat.

Des del Servei d’Habitatge es recomana a totes les persones de l’Alt Penedès que visquin de lloguer, que s’informin per valorar si sol·liciten els ajuts malgrat no complir estrictament amb els barems econòmics de la convocatòria, ja que en edicions anteriors la Generalitat ha destinat els romanents a subvencionar parcialment aquestes sol·licituds.

Les persones residents a l’Alt Penedès (excepte Vilafranca) que estiguin interessades a informar-se o a tramitar els ajuts per al pagament del lloguer s’han d’adreçar al Consell Comarcal i els residents a Vilafranca, a l’Ajuntament.

La Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals han distingit el model d’atenció integral del Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès com una pràctica innovadora de govern i gestió local, a difondre i transferir a d’altres municipis i comarques.

L’objectiu de l’atenció integral és evitar la pèrdua de l’habitatge o facilitar-ne l’accés i es duu a terme mitjançant el treball conjunt entre diferents serveis del Consell Comarcal amb la col·laboració d’altres organismes. En el marc d’aquesta atenció integral, s’atenen des de situacions d’emergència habitacional fins a situacions de consulta i orientació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.