DIMARTS 23 DE MAIG PLE ORDINARI A L’AJUNTAMENT DE GELIDA

El proper dimarts 23 de maig, a les 9 del vespre, l’Ajuntament de Gelida celebra un ple ordinari. A la part resolutiva es tractaran els punts següents, així com la lectura i aprovació de les actes de les sessions anteriors.

El si del ple s’inicia amb el punt sobre l’aprovació inicial de l’expedient de modificació de crèdit 7/2017 del Pressupost General de la Corporació 2017. Segueix amb l’aprovació inicial de les tarifes del servei d’explotació, conservació i manteniment de l’EDAR dels polígons industrials del sector Nord de Gelida.

A continuació cessió al Servei Català de la Salut de la segona planta de l’edifici emplaçat al passeig Circumval·lació, 43 per destinar-lo a Centre d’Atenció Primària. Tot seguit es farà l’aprovació definitiva del projecte per la renovació i ampliació de l’aparcament municipal a l’estació ferroviària.

Esquerra Republicana presenta una moció per a l’aprovació del codi de conducta dels alts càrrecs a l’Ajuntament de Gelida, així com també, presenta una moció sobre l’adhesió de l’Ajuntament al pacte nacional del referèndum.

L’últim punt de la part resolutiva del ple és l’acceptació i presa de raó de l’escrit de renúncia a la seva condició de regidora de l’Ajuntament de Gelida de la senyora Susanna Costa Pérez. Com sempre, a la part de control, hi haurà la dació de compte dels decrets de l’Alcaldia dictats des del darrer ple ordinari, així com informacions d’alcaldia, mocions i precs i preguntes.

El ple serà transmès en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament, per Gelida Televisió i per Ràdio Gelida a la 107.6 FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.