AVÍS LEGAL

Nom: Ràdio Gelida
Adreça: Plaça de la vila 12
Població: Gelida
Telèfon: 93 779 25 00
E-mail: radiogelida@radiogelida.cat

Normes de la web (LSSICE)

Les marques, logotips, disseny gràfic, arquitectura d’informació, bases de dades, índexs i programació en els diferents llenguatges, HTML, ASP, Javascript i altres, inclosos són propietat de l’empresa propietària d’aquesta web.

Aquest o qualsevol part del mateix no podrà ser reproduïda, duplicada, copiada, comercialitzada, revenuda ni utilitzada amb fins comercials, sense el consentiment exprés de l’empresa propietària d’aquesta web. La responsabilitat derivada d’utilitzar materials protegits pels drets de la Propietat Intel·lectual que apareixen serà responsabilitat exclusiva de l’usuari.

La infracció dels Drets de marca, propietat de l’empresa propietària d’aquesta web, comportarà la persecució civil i, si escau, penal en virtut de les lleis i tractats nacionals i internacionals vigents.

Política de privacitat de dades i confidencialitat (LOPD)

L’empresa propietària d’aquesta web, es compromet a mantenir tots les dades que ens faciliten els nostres usuaris en la màxima confidencialitat i a no subministrar-los a terceres parts, d’acord amb els principis de protecció de dades de caracter personal de la LOPD (Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre).

En alguns serveis, que ofereixen l’opció d’emplenar un formulari, sol·licitem alguna de les dades anteriors amb l’única finalitat de poder oferir-li una millor atenció.

Qualsevol dada que ens faciliti rep les mateixes condicions de confidencialitat.